Λακωνίας 21 Πέραμα 18863

Διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα

+30 693 4226 390

24/7 Τηλεφωνική Υποστήριξη

contact@smartbusiness.com.gr

Απάντηση εντός μιας ώρας

English English
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Ελληνικά Ελληνικά
1

Εργασία απο το σπίτι – Χρήσιμα Tips

Το να εργάζεσαι από το σπίτι μπορεί να φαίνεται εύκολο και άνετο όμως στην πραγματικότητα έχει αρκετές προκλήσεις που αν δεν τις διαχειριστείς σωστά μπορούν να καταστρέψουν την εργασία σου.

Ας δούμε μαζί μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να εργάζεσαι σωστά και αποδοτικά από το σπίτι!

  • Έχε το δικό σου χώρο εργασίας.

Φτιάξε τον δικό σου χώρο στον οποίο θα εργάζεσαι. Ο χώρος αυτός πρέπει να έχει ησυχία, καλό φυσικό φωτισμό και φυσικά όλα όσα χρειάζεσαι για να εργαστείς. Μην ξεχνάς να έχεις στο γραφείο σου τον φορτιστή του λάπτοπ σου, τα εργαλεία της δουλειάς σου και φυσικά το νερό και τον καφέ σου!

  • Απέφυγε τους αντιπερισπασμούς.

Αν δεν μένεις μόνος σου στο σπίτι, φρόντισε τα άτομα που μένετε μαζί να σε σεβαστούν την ώρα που εργάζεσαι και να μην σε ενοχλούν όσο δουλεύεις, εκτός αν είναι ανάγκη. Αν έχεις παιδιά, εξήγησε τους τον λόγο που πρέπει να υπάρχει ησυχία στο σπίτι και πέρασε χρόνο μαζί τους στα διαλείμματα και αφού τελειώσεις.

  • Βγάλε ένα πρόγραμμα.

Θέσε καθημερινούς και εβδομαδιαίους στόχους και θέσε πρόγραμμα. Προσπάθησε το ωράριό σου να είναι συγκεκριμένο και να μην καθυστερείς να αρχίσεις και να τελειώσεις την δουλειά σου.

  • Βγάλε τις πιτζάμες!

Πριν αρχίσεις την δουλειά, ντύσου και περιποιήσου τον εαυτό σου όπως ακριβώς θα έκανες αν πήγαινες στο γραφείο. Έτσι ο εγκέφαλός σου θα καταλάβει ότι δεν είναι ώρα ξεκούρασης αλλά ώρα παραγωγικότητας! Μην ξεχνάς άλλωστε τις τηλεδιασκέψεις…

  • Σήκω από την καρέκλα.

Ανά μια ώρα σήκω για 5 λεπτά από την καρέκλα σου! Αυτό θα ξεκουράσει τα μάτια και τον εγκέφαλό σου και θα επαναφέρει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σου! Και τέλος… μην ξεχνάς να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα μεγάλο χαμόγελο! Φτιάξε την διάθεσή σου, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και καλές δουλειές!!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο