Λακωνίας 21 Πέραμα 18863

Διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα

+30 693 4226 390

24/7 Τηλεφωνική Υποστήριξη

contact@smartbusiness.com.gr

Απάντηση εντός μιας ώρας

English English
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Ελληνικά Ελληνικά
2

Τι είναι το MLM?

Το MLM, ή αλλιώς Multi-Level Marketing ή σε ελεύθερη μετάφραση το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ, στηρίζεται, όπως υποδηλώνει το όνομα, στα πολλαπλά επίπεδα ανθρώπων που διαθέτουν στην αγορά ένα προϊόν σε καταναλωτές, το αντίπαλο δέος της κλασσικής πρόσβασης στον καταναλωτή, που είναι η διαφήμιση.

Η φιλοσοφία του MLM βρίσκει πιο σημαντική την προσωπική προσέγγιση, αντί για την απρόσωπη, μέσω ενός μοντέλου που διαφημίζει το προϊόν στην τηλεόραση για παράδειγμα, και οι εταιρείες που το υιοθετούν θεωρούν πιο σημαντικό τα τεράστια αυτά ποσά της διαφήμισης να διατίθενται σε ανθρώπινο δυναμικό.

Στην πραγματικότητα MLM επιθυμούν όλες οι εταιρείες! Έχετε ακούσει ποτέ μιαεταιρία να λέει, “Συστήστε ένα φίλο σας και θα λάβετε έκπτωση στην επόμενη αγορά σας”; Αυτό είναι MLM! Γυμναστήρια, μεσιτικά γραφεία, τηλεπικοινωνίες, καθώς και αμέτρητες άλλες βιομηχανίες χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική!

Προκειμένου να πετύχει πρέπει να γίνει πλήρης αποκόλληση από το παραδοσιακό μοντέλο των επιχειρήσεων όπου όλα τα νήματα κινούνται από την εταιρεία, υπάρχει ένα βασικό πλάνο και μόνο μάνατζερ και εργαζόμενοι.

Δεν θα σας κρύψω πως το MLM κρύβει παγίδες που μόνο ένας σωστά εκπαιδευμένος επιχειρηματίας μπορεί να αναγνωρίσει και να αποφύγει. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και αναζητήστε με προσοχή ποια εταιρεία MLM ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Όταν πάντως καταλήξετε, και κυρίως όταν ένας ήδη επιτυχημένος στο χώρο, δεχτεί να σας εκπαιδεύσει… τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγάλετε πολλά χρήματα αλλά και θα αποκτήσετε πολλά προνόμια που στην παραδοσιακή επιχείρηση δεν τα έχετε καν ονειρευτεί!!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο