Λακωνίας 21 Πέραμα 18863

Διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα

+30 693 4226 390

24/7 Τηλεφωνική Υποστήριξη

contact@smartbusiness.com.gr

Απάντηση εντός μιας ώρας

English English
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Ελληνικά Ελληνικά

Business Coaching

Τι είναι το business coaching 

 

To business coaching είναι ηπιο σύγχρονη μέθοδος εξέλιξης και «προπόνησης» του μυαλού και των επιχειρηματικών ικανοτήτων κάποιου, η οποία εμπνέει, παρακινεί, ενθαρρύνει και υποστηρίζει αποτελεσματικά τους ανθρώπους με σκοπό να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να μεγιστοποιούν την απόδοση τους και να εξελίσσονται τόσο ως επιχειρηματίες αλλά και ως άνθρωποι. 

 

Το businesscoaching απευθύνεται πρώτα σ’ εσένα τον ίδιο σαν άνθρωπο, σε αντίθεση με όλα τα προγράμματα συμβουλευτικής και καθοδήγησης που στηρίζονται στην επιχείρηση. Υποστηρίζει τον επιχειρηματία ώστε να εστιάσει σε αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα εκτοξεύσουν την επαγγελματική του επιτυχία. 

Το επιχειρείν δεν είναι γυμναστική στο σχολείο. Είναι πρωταθλητισμός! Όλοι οι επαγγελματίες αθλητές με στόχο την πρωτιά, χρειάζονται στρατηγική υποστήριξη, έμπνευση και παρακίνηση.  

Σε ποιες επιχειρήσεις εφαρμόζεται το business coaching 

Η εφαρμογή του business coaching είναι το ίδιο επιτυχημένη σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις. 

Οι online επιχειρήσεις, στην εποχή μας ειδικά, έχουν τεράστια ανάπτυξη. Όλος ο κόσμος, είτε έχει και φυσικό κατάστημα ή γραφείο, είτε όχι, επιλέγει να προβεί στην κατασκευή ενός site, ενός e-shop, μιας πλατφόρμας. To παράδοξο (για άλλους απόλυτα φυσιολογικό) είναι ότι αυτές οι επιχειρήσεις δεν βαλτώνουν. Γιατί; Επειδή ο επιχειρηματίας ΔΕΝ γνωρίζει να τις τρέξει και μέσα στην απειρία του κάνει πολλά λάθη με αποτέλεσμα να χάνει πολλά χρήματα, να κοπιάζει και να απογοητεύεται. 

Οι offline επιχειρήσεις απ’ την άλλη, στην εποχή μας, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναπτυχθούν χωρίς να καταφύγουν σε νέες διαδικτυακές στρατηγικές μάρκετινγκ. Πώς όμως να επιλέξεις τις σωστές; Να τις επιλέξεις όλες, αδύνατον. Να προχωρήσεις στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Κι αν δεν δουλέψει, όπως τόσο άλλων; Το αποτέλεσμα είναι και πάλι αυτές οι επιχειρήσεις δεν βαλτώνουν με αποτέλεσμα και πάλι ο επιχειρηματίας να χάνει πολλά χρήματα, να κοπιάζει και να απογοητεύεται. 

Στις MLM επιχειρήσεις ισχύουν, πάνω κάτω τα ίδια. Υπάρχουν δικτυωτές πολύ επιτυχημένοι, οι οποίοι όμως, μετά τα νέα δεδομένα της απαραίτητης διαδικτυακής ανάπτυξης της επιχείρησής τους, νοιώθουν φοβερή ανασφάλεια, δεν ξέρουν ποιες ενέργειες να κάνουν, με ποια σειρά, πώς να οργανώσουν σε μία νέα, άγνωστη βάση τη δουλειά τους με αποτέλεσμα και πάλι να μειώνονται τα κέρδη τους, να χάνουν τίτλους, bonus και κυρίως την αυτοπεποίθησή τους. Αλλά και οι νέοι δικτυωτές δεν μπορούν να επιτύχουν αφού οι παλιοί δεν έχουν την εμπειρία και τη γνώση να τους καθοδηγήσουν σε κάτι τόσο καινούριο. 

ΕΣΥ χρειάζεσαι το business coaching; 

Ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ακόμα κι αν έχεις μικρή επιχείρηση με ή χωρίς προσωπικό, είναι αναγκαίο να φροντίζεις το πιο σημαντικό κεφάλαιο της επιχείρησής σου, ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. 

Ακόμη και αν προσλάβεις τον καλύτερο σύμβουλο επιχειρήσεων στον κόσμο, αυτός που θα γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό την επιχείρησή σου θα είσαι πάντα εσύ. 

Αν εσύ νοιώθεις χαμένος, η επιχείρηση θα βουλιάξει σαν τον Τιτανικό. Επομένως πάνω απ’ όλα πρέπει να επενδύεις σ’ εσένα. 

Ένα τέλειο πλάνο ανάπτυξης με τις καλύτερες δυνατές ενέργειες δεν μπορεί να υλοποιηθεί μόνο του. ΕΣΥ πρέπει να το υλοποιήσεις. Κανένας δεν μπορεί να οραματιστεί και να χτίσει το μέλλον σου. 

Αν λοιπόν είσαι έτοιμος και ανοιχτός να δεις τα πράγματα και από μία άλλη οπτική γωνία, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και εκμεταλλεύσου την συνεδρία που σου κάνω ΔΩΡΟ! 

Μετάβαση στο περιεχόμενο